O iubești atât de mult încât i-ai da și luna de pe cer, dar cum acest lucru nu este posibil, te afli în situația în care pur și simplu nu știi ce să îi mai oferi (altfel, nu ai mai fi ajuns aici, citind acest articol). Ani la rând i-ai făcut cele mai frumoase cadouri, unul mai impresionant ca altul și nu ai vrea ca următorul să fie mai prejos.

În acest sens, ne-am gândit să îți venim în ajutor, astfel că am creat o selecție de cadouri care o vor impresiona prin felul în care îmbină utilul cu frumosul. În plus, vor vorbi despre atenția și dedicarea ta. Desigur, cu un buchet de flori și o cutie de bomboane fine nu vei da greș niciodată, dar cu siguranță nu implică prea mult efort, acestea putând fi achiziționate chiar și pe ultima sută de metri, în drumul de la serviciu către casă, lucru de care femeile sunt conștiente.

Alege să îi oferi un cadou practic, util, care să îi sublinieze feminitatea și eleganța.

1. Casetă muzicală pentru bijuterii

Cu un design clasic, vintage, deosebit, cutia muzicală pentru bijuterii este un cadou atemporal, veșnic apreciat, reprezentând locul ideal pentru depozitarea unor obiecte cel puțin la fel de prețioase precum femeia care le poartă: bijuteriile acesteia.

Cumpără caseta muzicală pentru bijuterii Nantes de aici sau cutia muzicală pentru bijuterii stil ceas de aici

2. Suport metalic pentru ghivece

Te lovești de florile ei la tot pasul? În loc să te enervezi, arată-i că îi susții pasiunile și oferă-i un suport pentru ghivece deosebit, în formă de bicicletă, precum cel pe care l-am selectat special pentru iubitoarele de flori, care cu siguranță îi va aduce zâmbetul pe buze și în care își va așeza cea mai îndrăgită floare, iar pe tine te va îndrăgi și mai mult.

Găsești suportul pentru ghivece aici

3. Ceas din lemn pentru perete Belle Jardinierre

Ceasul pe care ți-l propunem se remarcă prin cu imprimeuri florale delicate, în nuanțe de roz, constituindu-se într-o sublimă piesă de decor, ce va oferi un aer romantic oricărei încăperi. Reprezintă un cadou inspirat pentru iubitoarele acestui stil de decor (shabby chic) și pentru iubitoarele de flori, în general. Un cadou deloc costisitor, dar care cu siguranța va fi neprețuit în ochii ei.

Ceasul Belle Jardinniere este disponibil aici

4. Ramă foto elegantă

Cucerind reprezentantele sexului frumos prin motivele florale dantelate și nuanța de alb antichizat, rama foto Bright este deosebit de apreciată de către clientele noastre, motiv pentru care ți-o recomandăm călduros pentru femeia din viața ta. Întregită de o poză dragă ei, rama foto reprezintă un cadou pe cât de aspectuos, pe atât de practic și economic.

Poți comanda rama foto Bright de aici

5. Figurina balerină

Ce femeie nu a visat, în copilărie, să devină balerină? Cu siguranță nici iubitei tale nu i-a lipsit clasicul tutu din tulle roz, specific ținutei unei balerine, cu s-a mișcat “grațios” prin casă, spre amuzamentul părinților. Poate chiar practică sau a practicat baletul, fiind pasionată de acest dans artistic ce conferă trupului o feminitate debordantă, delicatețe și fluiditate.

Figurina balerină pe care ți-o recomandăm se constituie într-un obiect de decor elegant, plin de grație și frumusețe artistică, care se va încadra perfect pe măsuța de toaletă, în dressing, în living sau oriunde o va încadra norocoasa care o va primi în dar.

Găsești figurina balerină aici